going crazy.

Publicerad 2012-09-29 04:31:21 i Australien,

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh vart internet funkar inte som det ska, har lanat en dator pa ett stalle nu. Skollovet har varar i 2 veckor till.. WTF! Fullt overallt , fullt pa alla utflykter, fullt overallt. Inga bilar gar att kopa, alla letar efter bil. Har varit runt hela morgonen och letat runt. Verkar helt omojligt. Vi blev lovade vart rum till tidigt imorse och nar vi kom dit sa hade de fanimej inget. Sa nu sitter vi har o vantar pa battre tider typ. Vi har ingen tur med oss alls just nu.
forhoppningsvis blir det ett lite positivare inlagg senare. Hajpo sa lange

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-09-29 07:21:16

OJ då! Upp med hakorna - det ordnar sig - bara att ta nya tag! Ser framemot att höra hur allt har varit under dagen! Kram/

Postat av: kenth

Publicerad 2012-09-29 07:55:53

Kämpa på allt ordnar sig till slut.
Här hemma väntar el classico=Gröstorp-Simrishamn ha ha.


HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-09-29 08:31:16

Jag instämmer till fullo med Jeanette o Kenth. Så kom igen o kämpa på!
Många stora extra kramar idag till er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2012-09-29 17:23:12

Kom igen! Hyr ett tält, ut i buschen, nåt fixar ni säkert! Eller åk nån annanstans, typ de ställen som skollovsmänniskorna kommmer ifrån! Där måste ju va tomt nu!
Kram på er

Postat av: Isak, Adam,Tyra och Uffe

Publicerad 2012-09-29 19:47:30

Australien verkar Jobbigt. Bättre i Gladsax. Lördagsgodis på bordet, vin och läsk i glasen och inga frågetecken om var vi ska sova inatt. Så om ni vill byta med oss så ställer vi upp, hänsynsfulla som vi är! Om inte, lycka till med boendesökandet.

Svar: Tveksamt om vi vil byta alltsa.. har ar ratt varmt anda. Vilket det inte ar i Gladsax eller? Godis later daremot goooottttt! Det tar vi garna!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela