Första morgonen i Cairns

Publicerad 2012-09-27 03:56:18 i Australien,

Vi har sovit i 15 h alla tre, snacka om att vi va helt slut i kroppen!
 
Efter att vi handlat lite frukost igår så gick vi tillbaka till stan och skulle äta lite. Vi har nämligen fria måltider på en restaurang. När vi kom fram var det kö längs hela gatan... orkade inte riktigt köa. Det blev en cheeseburgare o sen snabbt svälja skiten för att gå hem o lägga oss. Yaay.
Nu har vi precis vaknat klockan är 12, mitt på dagen och den där frukosten låter lockande! Blir nog en lugn dag idag, lägger oss nog och solar någonstans så vi får lite färg i alla fall. Bilder har vi tyvärr fortfarande inte, kanske kanske att ni får någon senare idag!  

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-09-27 06:17:48

Oj, verkar som om ni har en middag (god alltså) tillgodo :) Skönt att höra att ni fått sova ialla fall. Hoppas dagen blir givande med sol/värme och lite sightseeing.
KRAM!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-09-27 07:59:25

Härligt att ni fått sova ut! Njut nu av solen o ha det gott. Här hemma regnar det som vanligt. Ser framemot att få se lite bilder!
Många kramar till er alla tre :)

Postat av: Kenth

Publicerad 2012-09-27 08:36:36

Sova äta vila sola äta.
Låter precis som ni har det rätt bra,o det är er väl unnat.Här hemma är saknaden stor,här är det bara regn o blåst som gäller o lite hösthallon.
Ha nu en bra dag.


HA DE


Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela