Dyrt internet

Publicerad 2012-09-28 12:33:23 i Australien,

Vad gör man inte för att kunna kolla datorn. Köpt en cola och en flaska vatten för typ 40 spänn bara för att få sitta lite här. Provade på mcdonalds först men de va för segt. Får nog ta o köpa vårt eget snart.
 
Well dagen började då med att vi letade boende. Tog inte lång tid innan vi insåg att det skulle bli rätt svårt. Fick höra att det är school holiday här nu, det märks kan vi säga. Men vi fick tillslut boende med lite hjälp på traven. Det blev lite närmre stan, vi har bott i north Cairns nu. Dock får vi dela rum med två andra och sova i bunk beds.. Fast vi överlever väl det med ;P Vi har lagat exklusiv mat ikväll som innehöll grönsaker och det var tillochmed tuggmotstånd, otroligt vilken utmaning.Gott? Njä men bättre än nudlar. Och billigt. Just nu sitter vi och kollar på om vi kan bestiga ett berg nu i helgen. Vi får väl se.
 
Tyvärr fick vi inte kameran med oss när vi skulle ut igen men vi lovar att ni ska få bilder imorgon! Nu måste vi utnyttja tiden bäst vi kan, alltså slutar vi skriva nu. Ooroo!
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-09-28 19:27:07

Hoppas kvällen varit givande.
Vi är givetvis spända på att se hur det nya bunkerboendet ser ut. Och inte minst rumskamraterna :)
Go kväll på er alla! eller natt som det är nu ...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela