Att skriva CV...

Publicerad 2012-09-04 13:23:55 i Australien,

.... ÄR ETT RENT HELVETE. Hur tänkte våra lärare när de inte lärde oss detta? Ja okej, Inga-lill försökte med oss i åttan men då tog man det inte särskilt seriöst eftersom det kändes som om det var evigheter tills det skulle kunna behövas. SUCK. Men vi har i alla fall kommit en bra bit på vägen, bara ett personligt brev kvar att skriva innan vi ska tvinga någon stackare att läsa dem. Ett bra tips om ni nu ska skriva något liknande snart är att vara luddig i sina förmuleringar.
 
Annars så är det nu mindre än 3 veckor kvar idag. Fannymedkoll upplyste mig precis om att det är exakt 20 dagar kvar. Slutspurt nu ju! Dags att börja ta itu med sånna nödvändiga och dryga saker som att besöka apoteket, packa, äta potatis, äta lösgodis (mindre drygt) och samla ihop alla viktiga papper. Någon som har en mapp att skänka btw?   
 
Inspirerande...? Hej Hösten. Som vi snart slipper :D

Kommentarer

Postat av: marie

Publicerad 2012-09-04 20:44:49

Kan upplysa er om att jag bara har 4 dagar kvar till avresa...och jag slipper ju skriva CV och annat drygt...;-))

Postat av: Louise

Publicerad 2012-09-05 13:29:54

En liten hälsning från sommar på andra sidan Atlanten. Här har vi alltifrån stekande sol till rejäla åskoväder, gräsmattan blev till en pool härom dagen och man hoppade högt av åskknallarna.
Ha det så gôtt!

Svar: Kul att ni kollar vår blogg :D! Här är det allt annat än sommar längre i alla fall, så det låter ganska trevligt med stekesol. Dock inte åskknallarna ^^, Hälsa alla
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela