Welcome to New South Wales ;)

Publicerad 2012-11-26 07:15:32 i Australien,

Nu har vi kört över gränsen till NSW. No more sunshine state (på ett tag i alla fall.) Fick ganska bråttom i morse efter att vi bestämt oss för att strunta i väckarklockan.. Utcheckning var 10 och vi rullade förbi bommarna exakt 10.00. Typiskt oss. Körde direkt till Brisbane för att gå till posten. Var inne och kollade på hostlet vi bodde på innan om de hade någon parkeringsplats till oss men icke. Parkerade på south bank och gick in till postkontoret istället. ÄNTLIGEN har vi fått det där jädrans brevet! Glada som få gick vi en runda och svalkade oss med iskaffe och sedan körde vi ut ur Brisbane igen Körde neråt mot Coolangatta och hamnade på en gratiscamping en bit utanför. Fick alldeles precis en påse med köttfärs alldeles gratis av grannen, så ikväll blir det spaghetti och köttfärssås. En får tacka, nu slapp vi nacka en av alla tupparna som springer runt här och trakasserar oss. Kött tre dagar i rad för oss, vilken lyx. 
 
Just nu sitter Hanna och har djupa funderingar om tupparna: Varför är vissa svarta och vissa vita? Varför finns här inga hönor?  Det är helt säkert någon som har planterat tupparna här i skogen. 
 
Vi har inte så mycket batteri kvar så det blir nog inte fler inlägg idag, förhoppningsvis hittar vi lite ström någonstans imorgon. Åker nog mot Byron Bay och chillar lite där!

Kommentarer

Postat av: Kenth

Publicerad 2012-11-26 08:43:25

Bra att ni har fått era papper så nu är det bara att tuta o köra.Gratiskött är inte så dummt.Vilka angenäma problem om tupparna,hoppas ni reder ut det???.Hoppas ni hittar ström så det inte blir för långt mellan inläggen,för dom är alltid lika efterlängtade.


HA DE

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-26 09:11:13

Kanon att era papper dykt upp! Då kan ni köra lagligt nu :)
Kör försiktigt och ha det så mysigt i Byron Bay!

PS Vi vill ju höra hur det gått med jobbsökandet??

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-26 14:17:25

Hoppas att köttfärssåsen blev god. Kanske var det "tockakyd" vem vet om grannen nackat en innan ni kom dit. Men va gör det gratis är gott. Härligt att ni inte är papperslösa längre.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela