Vattenhål

Publicerad 2012-11-22 22:37:19 i Australien,

Igår, eller ja fortfarande idag för er,  så tvättade vi ända fram till lunch. Riktigt varmt va det så efter maten drog vi till vattenfallen som ligger här runt hörnet och badade. Det fanns två olika ställen att bada på och på det första hoppade några killar från klipporna (jäkligt högt och med ölflaskan i handen såklart) rakt ner i hålet bland stenarna. Fick riktigt ont i magen när man såg det. Så vi gick till nästa där det var helt tomt på folk istället. Riktigt härligt! När vi kom tillbaka så hade klockan redan blivit 16.20 så vi tog det lugnt och inväntade bättre tider resten av eftermiddagen. Lite pasta, lite choklad och en bra film på det och sen somnade vi gutt. Idag är vi uppe med tuppen för att hinna med allt innan kl 10. Laga dagens lunch, äta frukost, storhandla och köra hela vägen tillbaka till Dreamworld. Men vi klagar absolut inte för kul ska det bli :) Nu tittar dessutom solen fram mellan trätopparna, fåglarna kvittrar (vi hatar egentligen de där förbannade fåglarna som vi aldrig blir av med men det låter ju fint) och kaffet är serverat. Mhhmmmm, livet är rätt bra ändå ;)
 
Nu har vi dessutom fått underhållning i form av ett litet slagsmål mellan kalkonerna haha. Bättre än tv! 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-23 06:40:28

Låter härligt med bad i vattenfall.
Kunde ni inte släppa tvätten uppifrån? så blir det ju precis som i en tvättmaskin - fast kanske lite svår att hitta sen?
Ni kommer att bli riktiga "bush men" med alla naturupplevelser. Bond drack whisky igår med skorpinion på handen - det ni!

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-11-23 07:51:19

Hej på er !

Bra att ni får tanka med naturupplevelser ,en bra kombination att få både och på en dag, ni verkar ha lyckats med det.
Vem är det som är på bilden vid vattenfallet ? och var det kallt i vattnet?
ni får ha en fin dag på "Dreamland"

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-23 12:45:44

När ni badade i vattenhålet, hade ni koll på om det fanns några djur där, typ ormar eller andra läskiga saker?
Bra tips förresten kalkoner måsta va billigare än tv-licensen.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela