Vatten i näsan

Publicerad 2012-11-23 11:55:20 i Australien,

Hej alla glada! Ja alla sura med för den delen. Hej alla helt enkelt. Vi sitter ute och fryser. Laddar allt som går att ladda för att vi för en gångs skull har en campingplats MED el. Priset var det samma så vi passade på, lite lyx i tillvaron sådär en fredag. 
 
Som sagt så har vi spenderat ännu en dag på Dreamworld. Nej vi kommer inte tröttna på det stället! Idag har vi ju dessutom utforskat vattenlandet, Whitewater world. KUL! Massvis med rutschkanor som killade rejält i magen. Precis så det ska vara. I den ena rutschkanan skulle man ställa sig i en tub och sen räknades det ner och sen öppnades det en lucka i golvet och man for neråt. Fett läskigt och man fick grymt mycket vatten i näsan haha. 
 
Nu ikväll har vi hamnat på en camping en litenliten bit utanför Surfers paradise dit vi tänker åka imorgon. Campingen har rondell, gratis godis i receptionen och vi fick till och med en sån grej att ha om ölflaskor så de hålls kalla. Kääärt :) Nu ska vi titttttaaa fiiiiiilm, natti natti!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-23 12:50:05

Tänka sig camping med rondell, något för Tobisvik kanske? Hoppas att godiset var gott nu när det var gratis, men gratis är ju alltid gott....
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela