umpalumpaoooink

Publicerad 2012-11-30 00:22:55 i Australien,

Förkylningen sitter och jäser i våra skallar nu. Det är denna delen med att dela på allt som inte är speciellt kul. Å andra sidan är man sega och lata samtidigt vilket är ganska bra. Eller ja.. lata är vi ju alltid men ni fattar. Hanna sitter i detta nu och skriver, Daniel läser Hunger games och jag ockuperar datorn. Skön morgon. Vad vi annars ska göra idag har jag ingen aning om. Vi ska förlänga vistelsen här i alla fall. Stannar minst över helgen. 
 
Detta skrev vi igår morse men det kom liksom aldrig upp.. På kvällen tog batteriet slut och vi  kände inte för att skriva helt enkelt. Vi gick in till stan en stund igår i alla fall. Köpte chips, blev bjudna på pizza, drack den äckligaste iskaffen i denna världen. Ja, jäste lite helt enkelt. Köpte nutella och åt tills vi mådde illa gjorde vi också. Som grädde på moset. 
 
Idag har vi börjat dagen med ett svalkande dopp i poolen. Man blir äckligt varm i bilen när solen är framme på morgonen. Snart ska vi traska ner till stranden och göra sånt som vi är bra på. Btw om ni undrar om ikea-grejen så har de fortfarande inte svarat så nu kan de faktiskt hoppa och skita! Och snurra runt i luften samtidigt. Hoppas någon på ikea läser detta. 
 
 
 
Vi tänkte faktiskt ladda upp bilder men det vill inte idag. En på poolen blev det i alla fall. Resten får ni senare. Förhoppningsvis.. Hajpo :)
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-30 06:54:02

Verkar vara en bra ide att bara vara kvar o njuta - Byron B verkar ju vara ett trevligt ställe. Kanske denna trevliga by kan erbjuda arbete oxå? Rätt som det är så dyker det bara upp..
Ha det så gott i värmen medan vi sitter här o huttrar :)

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-30 19:06:57

Varmt, härlig pool, bli bjuden på pizza, nutella till efterrätt låter fiint! Njut, vi får kanske vår första snöflinga i helgen tänk på de ni!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela