Slö_dag.se.com.au

Publicerad 2012-11-25 10:55:17 i Australien,

Haaj! Nu är ni nyfikna va? Kan tro att ni tänker att vi ligger helt döda och bakis i Mange. Det gör vi nästan också. Fast vi är mest trötta. Kom ju inte hem förrän vid 5 imorse och då satte vi oss och åt nattamacka eller frukost eller vad vi nu ska kalla det. Samtidigt som solen gick upp och fåglarna började kvittra. Vi somnade gott efter det kan jag säga! Men för att återgå till kvällen/natten så började vi med att laga finmat i form av hemmagjorda burgare och potatismos och till det serverades rött vin. Inte dåligt! Därefter satte vi oss och snackade och drack öl och innan vi visste ordet av det var klockan halv 11. Fick lite eld i baken där och snabbade oss att byta om och vid 12 var vi inne i stan. Gick in på en klubb som hette Melba´s och där höll vi oss hela kvällen faktiskt. Trängdes med alla schoolies, dansade, träffade många knäppa människor och hade roligt. Dj:n var i klass med pavvans dj, ibland kunde man tro att han sov. Vid 02-tiden drog de flesta schoolisarna hem och medelåldern ökade drastiskt haha.
 
Eftersom Sky pointen var stängd igår kväll så drog vi dit idag istället. Chillade lite där uppe på 77:e våningen och checkade utsikten. Najs! Drog sen till Donken såklart och tog en frozen fanta och läste tidningen. Handlade lite mat på vägen hem och nu har vi precis käkat pytt i panna. Ska snart hoppa in i bilen och kolla på Notting Hill och käka choklad. Imorgon bär det av tillbaka mot Brisbane för att se om pappershelvetena har kommit fram än. Börjar bli lite smått trötta på det nu.
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-25 13:53:06

Ja, som vanligt blir man (jag) alltid lika glad att höra från er efter en utekväll. Notting Hill o choklad det låter mysigt!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-25 14:58:33

Instämmer med Karin- skönt när man vet att kvällen gått enl planerna!
Här öser regnet ner och kulingvindarna är inte långt borta- skönt att drömma sig bort till era bilder och önska att man var där...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela