Rainbow beach

Publicerad 2012-11-08 03:36:05 i Australien,

Som vanligt när vi skriver dagens första inlägg så sover ni väl gutt där hemma. Vi är nu i Rainbow beach, kommer nog inte stanna här så länge till dock. Vi tog vår tillflykt till bibblan här för att låna lite ström till våra små datorer. Sitter här i barnhörnan och har det bra haha. I alla fall, så verkar inte stället så hippt så vi kör nog snart vidare mot Noosa tror jag. Vi får väl se var vi hamnar till slut. 
 
Nu plockade Fanny precis ner "Barnens bibel" från bokhyllan. Det är nog bara för att vi har sett så många Jesus is Lord och Jesus has the answer skyltar att vi blir helt manipulerade. Annars funderar vi mycket på tåg här... Under de 4 (helt sinnes vad tiden går!) veckorna vi har kört har vi inte sett ett enda passagerartåg!? Det är lite konstigt. Oh vilket intressant inlägg det blev. Fantastiskt.  

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-08 07:18:01

Jaa ,det fattas väl bara det också - att Fanny blir religiös på kuppen! :)

Vi njuter av era fina bilder och inlägg här hemma när stormen som idag viner runt knutarna, o det är ganska mörkt. Då kan man drömma lite ...´

Ha en fortsatt bra dag och kväll!

Postat av: Johan

Publicerad 2012-11-08 12:28:07

Rainbow Beach? Är det inte där sanden på stranden har en massa olika färger?
Kollat?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela