Brisbane och oväntat besök

Publicerad 2012-11-11 10:13:35 i Australien,

Vi har hamnat på något knasigt ställe.. Exakt alla här bor året runt utom vi. Så nu vet alla vilka vi är och vi känner oss lite som apor i bur. Vi har till och med blivit hembjudna till en gubbe. Vi höll på att bli fast där! Herrejisses. Vi fick smidigt förklara att vi minsann hade lovat våra föräldrar att prata på skype hehe. Vi blev bjudna på te och helst skulle vi laga middag och se på tv hos honom med. Helst lyssna på hans historer om israel och hans fina BMW  motorcykel som blev stulen i Tyskland 1969 också. Vi i princip sprang därifrån när vi väl kommit utanför dörren. 
 
Dagen har inte varit så jätteintressant faktiskt. Kört mycket rätt och lite vilse såklart. Har köpt ny laddare till datorn i alla fall, yaay. Efter 4 olika affärer så hittade vi en som passade till vår. Great. Brisbane ska vi utforska mer imorgon. Har varken hunnit eller pallat idag. Plus att det är söndag. Nu ska vi fira den nya laddaren med att se på en film, lyxigt. 
 
Grattis på fars dag till alla våra pappor där hemma :) ♥

Kommentarer

Postat av: kenth

Publicerad 2012-11-11 10:28:01

Tackar så mycket
Det var ju ingen trevlig inbjudan,tur att ni kom därifrån.Då blir det en slappe da idag med film o mat??.


HA DE

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-11 10:53:10

Vad bra att ni fått tag på ny laddare- e ju märkligt hur snabbt man blir beroende av en liten konstig burk? Särskilt vi på andra sidan jorden...

Hoppas nu att Brisbane blir en superpositiv upplevelse och att det inte dyker upp fler fula gubbar..

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-11 11:14:40

Bra att ni hittade en ny laddare och det är det ju för oss här hemma också.
Ni vet ju att dagens höjdpunkt är era inlägg. Fortsätt va rädda om er o ha en mysig filmkväll.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela