Brisbane är bättre på natten

Publicerad 2012-11-17 05:10:39 i Australien,

Åhejohå. Vaknade upp av vääärldens ösregn och riktigt fett åskoväder. Mysigt. Det blev mindre mysig när det började regna in i bilen... Till och med receptionen badade lite där ett tag. Jaja vi kanske ska börja från början med kvällen och natten. 
 
Hängde här på hostelet och drack öl och snackade massa skit med alla möjliga fram till 11 då sista bussen gick in till stan. Åkte till Fortitude valley där alla klubbarna ligger. Vi ville lite olika så vi delade upp oss. Daniel gick iväg med fransmännen och vi började kvällen bra med att bli inbjudna till ett av ställena och fick gratisdrinkar. En får tacka men klubben var ju inte så bra så vi drog till nästa efter en stund. Träffade roliga ryssar på vägen, tappade dock bort dem..? Gick in på ett ställe som vi trodde att vi visste vad det var för något. Men vi hade liiite fel. Hamnade på ännu ett annat ställe som några Aussies drog iväg oss till. Smaskiga drinkar men musiken var ingen höjdare och vi ville ju dansa! Råkade hitta Danne på vägen som hade blivit utkastad hahah! På sista klubben var musiken så hög att man stundtals fick hålla för öronen, nästa gång ska vi tusan ha öronproppar med. Vi hängde där tills Daniel blivit utkastad för tredje gången, hysteriskt roligt tycker vi! XD  Hans Euphoriadans är ingenting jämfört med gårdagen hahahha. Jag vet inte vem som hade mest kul , vi eller han. Det blev i alla fall en svettig kebab på vägen och sen började vi vandringen från ena sidan Brisbane till andra. Var hemma vid 05.15, perfekt. Vi hade en riktigt rolig kväll och träffade jättemånga roliga människor! 
 
Tog faktiskt lite bilder igår som kommer upp snart för vi ska minsann gå till coles och bakis-shoppa 5000 chipspåsar :D
 
Vi kom precis på att vi bestämt träff med några kl 1.. Kl är nu 2. VI ÄR SÅ SMAAARTA. Men det regnar ju, man kan ju inte grilla i regnet. Vi kan skylla på det. Eller? Åh nä. Maten kallar. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-17 07:09:55

Partyprinsessor! Härligt med en glad kväll i trevligt sällskap. Tror Att Daniel kanske får hålla sig till ert Sällskap ? Men han Verkar var en survivor :)
Ha en.god lördag!

Postat av: kenth

Publicerad 2012-11-17 07:28:11

Bakis???,perfekt med åska o regn för då kan man bli liggande,det var kanske regndans Daniel provade på???.härligt med fest ser framemot bilder på festprissarna,ha en bra da.


HA DE

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-11-17 07:30:47

Hej på er !
Hoppas ni fick dansa av er till slut,dansade Daniel en SÅ FUL Euphoria dans att han blev utslängd ? det ska ju mycket till innan det händer,ingen bra reklam för Sverige.
Var rädda om er ,tycker som Jeanette ingen ordning på Daniel bäst han håller sig i ert sällskap.
Hälsningar Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela