Tillökning

Publicerad 2012-01-07 03:28:22 i Bali,

Vi har blivit med kattunge! Nyuttryckt och slemmig ligger den och piper i busken. Vi undrar om mamma katt har fler kvar i magen för hon är fortfarande rätt tjock. Bara så ni vet ser det hemskt ut när mamma katt biter sådär i nacken och bär iväg lille kisen. Men vi har haft fin frukostunderhållning i alla fall. Bättre än svensk TV!

De där bilderna ni blev lovade igår kommer här!




Regnet kommer! Bäst att ta sig hem så fort som möjligt om man inte vill ha en ofrivillig dusch.


Gårkvällens söta sällskap. Det är för övrigt deras mamma som trycker ut ännu fler ungar idag. Vi såg när de hälsade på nykomlingen ;)

Såja, detta blir fin morgonläsning (?) för er där hemma. Ett helt inlägg om katter... Vi som egentligen hatar katter och anser att man inte kan lite på dem. Världen går kanske under i år ändå? Vem vet! Nu ska vi få alldeles strax ge oss ut för att fixa lite ärenden på stan. JA, även vi har ärenden ibland minsann! Sen får det nog bli ett dopp eller sju i havet för att svalka oss lite. Vädret är inte jättebra men solen tar även om hela himlen är full av moln så vi ska nog kunna bättra på brännan lite till idag. Ha en trevlig dag, för det ska vi!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-01-07 09:01:44

Trevligt med egna husdjur. De ser ju goosiga ut.

Havet ser också gosigt ut -klart och fint- och varmt? Tycker det ser ut som om brännan redan fått till sig en hel del.. Ha en väldans trevlig dag o cykla försiktigt!

Kramar!

Postat av: Johan & Jeanette

Publicerad 2012-01-08 19:22:25

Här verkar det vara helt underbart, synd bara ni inte kan tamed kissen hem !!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela