Sol, feber och billig mat

Publicerad 2012-01-04 15:12:16 i Bali,

Idag är det exakt tre veckor tills vi ska åka hem. Tre ynka små veckor! Tiden går så fort så vi hinner knappt hinner med. Om en vecka har vi varit ute i 100 dagar. Kan inte förstå det. Gili är liksom början på slutet och det är så frustrerande, man vill bara ha mer och mer hela tiden!

Gick upp vid 10 i morse för att hinna med frukosten och blev glatt överraskade när vi fick något annat än bananpannkaka! Sedan tog vi handdukarna i handen och gick ner till stranden. Badade och solade till lunch. Även fast det har varit väldigt molnigt idag har Fanny lyckats bränna sig igen. Helt sjukt vad solen tar! Man kan ligga max två timmar i solen och sedan blir man friterad, hur brun man än tycker att man är. Efter lunchen gick vi hemåt och satte oss i skuggan eftersom Hanna dras med feber och förkylning. Varit en lugn och skön dag i alla fall. Nu ikväll gick vi och åt middag som kostade hela 10 SEK. Sedan blev det efterrätt bestående av världens godaste kaka med jordgubbssylt och choklad i.




Som ni ser var det inte särskilt soligt idag. Vi får nog hålla oss i skuggan helt imorgon. På bilden ser ni i alla fall en liten del av de lyckostarna som skulle ut och dyka.


Dagens middag intogs här. Ett torg fyllt med massor av matvagnar. Kommer nog äta middag där rätt ofta. Det är dyrare på restaurangerna här än på Bali och det tar emot att betala det dubbla och ibland tredubbla priset för lite ris..


Efterrätten! Det var typ som en dubbel pannkaka fylld med vilka godsaker du vill :)

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-04 16:11:58

vi tycker att tre veckor är en evighet innan ni kommer hem.passa på o sola o bada o äta gott,o se

till o ble å me feber o krämpor.



HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-04 17:08:19

Instämmer med faren. Krya på er!

Många stora kramar :) från moren.

Postat av: Louise

Publicerad 2012-01-05 02:09:45

Vilka lyxmiddagar ni kostar på er;) Hur skall ni klara er när ni kommer hem?

Vi har haft julgransplundring på Svenska Skolan idag och jag bakade kärleksmums till fikat vilket var uppskattat, de blev mumsiga!

Ha de gött!

Postat av: Louise

Publicerad 2012-01-05 02:15:40

Reine hälsar och säger att ni är duktiga på att fota!

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-01-05 08:32:11

Härliga bilder ni lägger upp! Middagsstället ser ut som det gjorde på Phi-Phi islands för 25 år sedan! Lite plåtskjul och lysrör - huvudsaken är ju maten eller hur?

Håller med Moren o Faren ovan - det är långt till 25 januari - för vissa (ingen nämnd) har nerräkningen börjat i timmar.... :)

Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela