Latmaskar

Publicerad 2012-01-03 14:45:22 i Bali,

Sitter just nu ute i trädgården på vårt lilla homestay. Finns bara 5 rum och då ingår 10 tuppar som galer allt för ofta. Har inte hunnit se så mycket av ön idag. Har typ bara varit ute och ätit mellan vilopauserna. Men det lilla vi har hunnit observera är att här är väldigt lugnt och skönt. Framförallt tyst! Finns nämligen inga bilar eller mopeder här, endast häst och vagn och cyklar. Vattnet är så turkost det kan bli och imorgon ska vi ta oss ett antal dopp.
Har försökt boka hotell i Dubai typ 4 gånger nu men det verkar aldrig gå som vi vill. Nu har vi i alla fall hittat ett som vi vill ha men då funkade inte sidan.. Blir helt tokiga.


Denna utsikten hade vi när vi åt lunch. Rätt okej om man säger så. Det bästa är att de flesta sätter sig och beställer mat och sedan går de ner och badar med kläderna på. Inte så konstigt egentligen eftersom man svettas ihjäl när man äter varm mat.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-03 15:10:36

Snälla bada för mig också!!! Kvittar om ni har kläderna på eller ej.Njut o ha det gutt!

Kram :)

Postat av: Marie

Publicerad 2012-01-03 21:45:05

Ser ju hur skönt ut som helst - paradiset! Fint - har hört en massa bra om dessa Giliöar...Här hemma blåser det stormvindar och är svinkallt...

Bada o sola även för mig!

Kramis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela