En riktigt bra dag som bara försvann

Publicerad 2012-01-07 12:30:34 i Bali,

Hur tusan blev klockan 7?

Tog våra cyklar direkt efter frukosten och cyklade iväg i jakt på en bra strand. Efter ett tag stannade vi och badade lite. Hoppade på cyklarna igen och sedan helt plötsligt var vi tillbaka där vi började. Ja det tog inte så lång tid det. Fanns inte så mycket speciellt att se mer än mer strand och mindre folk. Men det var en väldigt skön cykeltur i alla fall. Sedan blev det lite lunch och efter det låg vi på stranden. Det har mullrat hela dagen och blixtrat över havet. Väldigt konstig känsla när det åskar och solen skiner samtidigt. Hemma blir det ju alltid kolsvart när det åskar.

Har även bokat in en snorklingstur för imorgon. Ska ut med båt i nästan 5 timmar och snorkla på lite olika ställen. Ska bli sketakul!


Där vi stannade för bad var det väldigt långgrunt och vattnet var svinvarmt! Varmare än i luften mitt på dagen säger en del.


Ja det var såhär det såg ut hela vägen runt. Ibland ploppade det upp lite lyxresorter här och där. Och det var dagens intressanta bilder. Nu ska vi ut och äta och sedan blir det nog lite firande också så vi får väl se när vi kommer hem haha.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-07 16:01:38

Vilken härlig dag ni haft, kvällen blir säkert lika trevlig. Ha det kul o va rädda om er.

Vilken härlig dag ni haft, kvällen blir säkert lika trevlig så även morgondagen. Ha det kul o va rädda om er!

Kram på er :)



Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-01-07 17:45:45

Ser väldans skönt ut. Ja , nu ska vi bli bjudna på middag av Linus och Sebastian som just nu röjer i vårt kök. Ska bli spännande och säkerligen mycket gott med tanke på doften som nu sprider sig i huset- saffran,vitlök och cayenne mmmm

Ha en underbar snorklingstur imorgon - Kram! från oss alla här i Brvik

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela