Andnöd pga matkoma

Publicerad 2012-01-06 15:32:35 i Bali,

Har precis kommit tillbaka efter att ha ätit en god middag på samma ställe som de föregående två dagarna. Provade dock ny matvagn idag igen. Blev lite hop-plock av vårrullar, kycklingspett, nudlar och grönsaker. Till efterrätt tog vi en såndär himmelskt god pannkakskaka. Dock ångrar vi oss angående den punkten nu. Ja alltså. God är den men den är så fruktansvärt enorm. Tur man får den i en låda så man kan ta den med sig hem åtminstone.

Idag är all feber borta ur vårt hus, förkylningarna är däremot kvar i våra kroppar. Har därför haft en härlig dag på stranden och inte gjort allt för många knop. Gått ner till vattnet från vår plats i skuggan för att svalka våra överhettade kroppar och sedan gått tillbaka igen ungefär. Imorgon blir det nog lite mer aktivitet på oss. Tror vi hyr oss två cyklar och tar oss en tur runt ön. Fast vi får nog vänta till eftermiddagen med det.

Träffade två svenska tjejer nu ikväll. De tyckte det var jättekul att hitta andra svenskar att prata med. Vi tycker precis tvärt om och håller oss helst borta från alla svennar med mössor...


Dagens strandvy


Vi har det rätt bra vi. Fast vi är kyllingar som tycker vattnet är kallt...


Denna fina bild på Fanny får avsluta för nu vill inte vårt internet att ni ska få se fler bilder idag. Laddar upp resten till frukost imorgon om det funkar bättre då! (:

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-06 15:56:49

vilka fina bilder o sicka granna kyllingar.njut nu av bad o sol o myed mad.



HA DE

Postat av: Emmy

Publicerad 2012-01-06 19:17:46

gud vad underbara bilder!

Postat av: Marie

Publicerad 2012-01-06 19:38:53

Gör det nåt om jag kommer??? Så skönt och fint det verkar där ni är!!! Njut så mycket ni kan - snart är ni hemma igen...Kramis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela