Vin, smelly cheese, glass och choklad

Publicerad 2012-12-12 09:53:47 i Australien,

Vi har haft det rätt bra idag kan jag berätta. Har ätit mer smakprov idag än vi någonsin gjort i våra liv. Började med att skaffa oss en liten karta och första stoppet blev Hunter valley gardens. Var aldrig inne i självaste trädgården för ingen av oss pallade lägga $17 för att kolla på lite blomster. Men det fanns ju butiker och sånt kul. Fick smaka choklad och godis från English lolly shop. Nästa stopp blev en ostaffär som var skitdålig. Sen blev det vinprovning på en terass med utsikt över vinrankorna. 10 olika sorter fick vi prova, smaskigt. Åt lite lunch och till efterrätt så köpte vi god men dyr glass på en godisbutik. Blev riktigt mätta men det hindrade ju inte oss från att smaka lite mer. Kollade lite mer vin och fick smaka på inte mindre än vår egna Kronprinsessas favoritdessertvin. När tusan hon valt ut detta framgick inte men fin bild på henne hade de i alla fall. Gott så in i vassen var det med. Nästa gård var ju ännu en chokladbutik. Mumsade i oss lite och sen drog vi till en bättre ostbutik. Fick smaka bröd, oliver och goda ostar. Egentligen hade vi inte behövt äta lunch.
 
Nu är vi någonstans i närheten av allt detta under några träd och har parkerat för natten. Imorgon hoppas vi på ännu en dag med solsken så vi kan åka till stranden en sväng. 
 
Jesus var också med. Fin utsikt hade han 
Daniel predikar :D
 
 
 
 
provsmakning

Kommentarer

Postat av: janne

Publicerad 2012-12-12 13:25:44

Ser riktigt trevligt ut, hade gjärna bytt med er men det är även trevligt med julbord. Ha en fortsatt trevlig resa. Janne

Svar: om jag skickar lite vin och ost så skickar du lite köttbullar? Deal? :)
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-12 19:16:10

Mums- ni har verkligen hittat gourmetbältet! Här vill jag också vara..
Måste ju bara finnas jobb här - trampa druvor eller nåt?
Röra runt bland osten?
Eller bara njuta..

Era bilder värmer - ikväll hade vi -14
i Kivik och här i Bvik är "bara" -10, suck

Svar: Vi försökte men fick svaret : Well, ni kommer inte få något här.. Så vi njuter istället. Usch vilket vinterväder ni har!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-12 20:08:38

Ni har haft en bra dag verkar det som, god mat, gott vin och predikan från broder Daniel. Njut av värmen här är som bekant rejält kallt.
Kram på er:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela