Trouble in paradise

Publicerad 2012-12-13 01:14:40 i Australien,

Morrn.
Vi har lite diskussioner och en massa googlande denna morgon. Tanken är ju att vi ska åka till Sydney vilken dag som helst nu. Men vi är ju lika ovetande och oförberedda som vanligt så vi får nog ta i tu med lite sånt idag. Först har vi försökt ta reda på om GPS:en kan ta oss runt vägtullarna i Sydney. Vi kan omöjligt åka igenom en tull eftersom de kommer ta bild och skicka faktura. Aningens jobbigt eftersom den i så fall kommer skickas till någonstans där vi absolut inte är och absolut inte kommer få någon eftersom vi inte har någon adress eller brevlåda. Vi har ju redan provat det där med att nästan få böter så vi tänkte vi skulle låta bli det. Vi får helt enkelt hoppas att vår gps leder oss rätt för en gångs skull. Nästa projekt är ju att ha någonstans att ta vägen i Sydney. Helst av allt vill vi ju ställa oss på ett hostel men det verkar aningens omöjligt. Jul och nyår + en bil liksom.. Vi får väl ringa lite samtal och göra lite besök antagligen. 
 
Idag ska vi försöka tvätta också. Var vi ska göra detta har vi inte kommit fram till än. Men det är väl det minsta problemet idag. Nu börjar sambosarna packa ihop så det är väl bästa att jag också sätter fart. Hoppas att batteriet räcker till ett inlägg ikväll också. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-13 06:05:17

Verkar vara en bra ide att ta kontakt m ett hostel redan nu och inte sen när ni kommer dit- kan säker vara knivigt att få plats- men ni är ju duktiga problemlösare- det ordnar sig!
Hoppas ni har sol och varmt idag på Luciadagen - vi ska värma oss framför brasan o se Lucia!
Kramisar!

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-12-13 07:23:39

Hej Daniel,Hannaoch Fanny
Ja här är det glögg och pepparkakor tittar på lucia framför brasan - 17 i Skräddis.
Det är nog bra ide att boka hostel innan ,Daniel fick info om någon som bor där i Sydney...
Hoppas ni tre kloka "skallar kommer fram till en bra lösning på både boende i Sydney och komma undan ev.vägtullar
Ha en fin dag.
Susanne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela