Stormvarning...

Publicerad 2012-12-09 09:38:41 i Australien,

TJA. Ligger inne bilen och håller oss undan regnet och blåsten. Det är stormvarning här i krokarna runt Newcastle just där vi råkar befinna oss. Vi är på en rastplats en liten bit utanför Newcastle, vet inte vad det heter faktiskt. Det ligger precis bredvid motorvägen i alla fall. Idag har vi kört, kört och kört lite till. Det finns inte så roliga ställen att checka in längs kusten här i New South Wales. Tog ett stopp på ett shoppingcenter någonstans för att köpa bröd och sen stannade vi vid en strand och käkade lunch också. Blåste lite väl mycket för att det skulle vara skönt att sitta där så vi drog ganska snabbt igen. Sista stoppet blev vid bukten Port Stephens. Där besökte vi den talande/hissmusiksspelande toaletten och fick oss ett gott skratt. 
 
Luuuuuunch
"Små" pelikaner vid Port Stephens
Såhär har det sett ut idag. Och igår. Och dagen innan igår. Ja ni fattar. Såhär ser det oftast ut när vi kör. Svintråkigt. 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-09 11:03:53

Då är vi nästan i samma sits -fast här är det kallt och snö isikte.

Vägen var ju inge skoj ,men pelikaner är ju trefligt att få se.
Ser på bild att Fanny börjar få fin bränna :)
Håll er inne i stormen - det ska vi göra - kramisar på er!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-09 11:58:21

Ni får ha det så bra ni kan i stormen och va rädda om er! Vi sitter också och väntar på vårt oväder här. Talade toan om när ni var klara eller?
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela