Rabbitbunny

Publicerad 2012-12-21 11:05:01 i Australien,

Hejhopp, ännu lever vi. Men det är 1 h och 10 min kvar så hoppas ni hinner läsa vårt überintressanta inlägg. Vi har tågluffat idag. Åkte först till grannbyn Chatswood, där var faktiskt riktigt mysigt. Deras huvudgatan var större än Brisbanes huvudgata, logiken i det...? Därefter satte vi oss på tåget mot Cabramatta där det var ännu mer Chinatown än inne i Sydney. Tog dryg 40 min att åka dit, vi var lagom uttråkade när vi väl kom fram. Men det var värt det, kul att se! Vi drack vars en välbehövd värmande kaffe - det var ju bara 24 grader ute idag och ingen sol. 
 
Här på vår nya plats har vi fått andra husdjur. Papegojorna är utbytta mot niiiinisar! Mycket sötare. Tyvärr har vi ett pungråttebo lagom nära bilen också. Så länge han håller sig på behörigt avstånd så ska vi väl överleva timme som vi har kvar här på jorden. Några bilder har vi inte kommit för oss att ta idag.  

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-21 18:04:39

Ja än så länge är det liv i oss också här på andra sidan jorden! Julstöket är i full gång och det är länge sedan ICA var så fullsmockat. Undrar om folk bunkrar för undergången?
Låter som en trevlig utflykt ni gjort och 24 gr låter som ljuv musik imina öron. Sköt om er så hörs vi i jul!!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-21 19:43:32

Trevligt med söta kaniner, pungråtta som närmaste granne låter däremot inte så kul. Stackars er, tur att det finns varmt kaffe när det är så kallt!
Värmande kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela