Precis som det brukar vara

Publicerad 2012-12-04 07:03:01 i Australien,

Halihalå, vi har lika mycket intresasnt att skriva som vanligt. Har jäst på stranden idag igen. Börjar bli lagom bruna nu (Y) Fast det är aningensaningens för varmt på stranden ibland, tur vattnet är så kyligt så man kan svalka ner sig med jämna mellanrum. Någon blogginspiration fick vi inte igår. Vi hade annat för oss. T.ex. så satt vi inne i sällskapsrummet och spelade kort i 3 h. Det regnade nästan hela kvällen så det passade fint med kortspel. 
 
Några bilder har vi som vanligt inte tagit, vi är för jäkla dåliga på det. Imorgon lovar vi dyrt och heligt att det ska komma upp någon trevig bild! Nu ska vi laga mat innan ruschen i köket som börjar 18.30, att laga mat då är ett rent helvete. Hörs imorgon om vi inte slår på stort med ett kvällsinlägg. Ha det gött :) 

Kommentarer

Postat av: kenth

Publicerad 2012-12-04 09:31:04

Sol o bad ni har det gott.Undrar hur det går med jobbsökande?Här är det inget vidare väder snö o regn.



HA DE

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-04 10:22:24

Fy vad avis jag blir - särskilt idag när det är halvblött med snö i luften.
Hade gärna tagit en dags regn med 25 graders värme... efter regn kommer sol:)
Ni kan väl lägga upp lite bilder på stället där ni bor?

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-04 14:14:28

Njut av sol o värme, men har ni fått lite för mycket värme? Intresasnt att skriva om och treviga bilder, eller har ni tagit för mycke ur 4-liters dunken.... (haha)
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela