Port Macnånting

Publicerad 2012-12-08 08:10:41 i Australien,

Tjenahejsan. Nu är vi tillbaka igen och har fått lite ström till lådan här. Sitter i ett ganska äckligt kombinerat kök och tvrum på en camping i Port Macquarie. Ja uttala och stava till det om ni kan, jag tog hjälp av google... I alla fall. Kom hit för ungefär 1 timmes sen och har sen dess inte gjort ett dugg. Ska alldeles strax börja laga mat på den fantastiska spisen som till och med har en ugn, hör och häpna! 
 
Efter att ha sprungit över motorvägen en sista gång imorse hoppade vi in i bilen och körde mot Coffs Harbour. Traskade runt i hamnen där och ut på en liten ö kallad Muttonbird island som kan jämföras grovt med Ales stenar fast utan stenar. Det blåste alltså som fan och det var trevlig utsikt. Därefter tog vi oss vidare till en rastplats i Uranga där vi käkade lunch. Sen blev det raka spåret ner hit. Har varit bilväder idag också, regn och lite åska. Men vi ska ju inte klaga direkt...
 
Muttonbird island, Muttonbird är för övrigt en pippi som liknar fiskmåsen. Grå i färgen dock och fluffy och ullig som ett får (=mutton) i tidig ålder.
Coffs Harbour från ön.
Äcklig ödla. Eller orm med ben om ni hellre vill det
 
Någon pippifågel.
 
Sådär kan det se ut när vi blir lite väl uttråkade, dvs. när vi åkt bil i mer än en timme eller när sångstunden tagit slut. Fast sångstunden tar aldrig riktigt slut, det blir mer små pauser då och då. Vi har sjungit nästan konstant i 2 dagar. Stackars Daniels öron ibland. Som idag när vi sjöng "Snälla, snälla" t.ex. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela