Newcastle

Publicerad 2012-12-11 12:11:53 i Australien,

Körde in till Newcastle imorse. Vi tog först sovmorgon såklart. Man vill ju inte direkt gå upp när det regnar så vi väntade helt enkelt tills det hade slutat. Nästan i alla fall. Efter 5 minuter i Newcastle centrum insåg vi att det SÖG big time. Åh ännu en möghåla i mängden. Besvikelse var det och vi gick till turistinfon för att se om det verkligen inte fanns något bättre i närheten. En jättetrevlig gubbe som aldrig slutade prata gav oss på tok för mycket broschyrer. Vi tackade och tog emot dem och körde till närmaste Donken (allt i stan såg ju svintråkigt ut) och läste igenom alla. Gick över gatan och fyllde på matförrådet och körde vidare. Nu är vi i Hunter Valley bland alla vinodlingarna. Blev ganska sent innan vi kom hit så vi har inte hunnit se mycket än, men det är ju first thing in the morning typ. Fick ta in på ett sånt där ställe som man får betala för inatt.. Jobbigt för plånboken att behöva duscha, fylla på vatten och ladda prylarna. Alltså gör vi inte detta särskilt ofta. Duschar alltså. Totalt överskattat, det regnar ju hela tiden ändå? 
 
Vi brukar se barnsliga ut men denna bilden tar nog priset! Som grädde på moset så är detta den enda bilden vi har tagit idag. Om någon där hemma känner att ni vill ta planet hit och bli vår personliga fotograf så är det helt OK med oss. Hen får dock köpa en egen bil för hen får inte plats i Mange.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-11 12:21:26

Många möghålor i Aussieland :) Känns som om ni skulle kunna uppskatta Simrishult ialla fall - eller?

Ni är väldans söta alla tre där i stolen - ser ut som tagna ur pysslinglandet.
Då blir det väl vinprovning imöra?

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-11 13:49:26

Dagens tips: När ni märker att folk inte går nära er längre är det nog tid för dusch.
Dagens väderprognos: Böst o snefnog.
Ni är supersöta på bilden!
Till sist JÄTTESTORT GRATTIS på namnsdagen Daniel!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela