Lusse lelle

Publicerad 2012-12-13 11:11:49 i Australien,

Det där med att tvätten skulle vara vårt minsta problem var ju kanske inte riktigt rätt. Har varit inne i Belmont och letade och frågade men vi hittade inget. Efter mycket om och men och lite handlande så körde vi till Swansea. Där fanns en men den var stängd. Då hade klockan helt plötsligt blivit 16.00. Körde till stranden istället. Bästa tiden för stranden om man ska överleva utan att bada. Stannade någon timme eller så och sedan hade vi en bit ner hit till Gosford där vi har stannat för natten. Tvätta får vi väl göra imorgon och Sydney skiter vi i denna helgen har vi nog kommit fram till. Lär ju ha tillräckligt med tid för att utforska staden ändå. Antagligen lite för mycket med. Nu dör lille datorn snart så vi återkommer imorgon med bilder och sånt. Ät en eller trehundra lussebullar för oss med. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-13 11:53:04

Skönt för er att ni kan va på stranden, här hemma är det fortfarande kallt som ... Apropå tvätten den springer inte från er. Lovar att äta lussebullar för er också.
Många stora lucia kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela