Långbyxor och tjocktröja

Publicerad 2012-12-10 11:54:07 i Australien,

Howdy.
Ja alltså den där stormen som skulle anfalla oss blev det ju inget av. Idag har det dock öst ner hela dagen, blåst och varit kallt. Endast 18 grader. Körde till Newcastle och skulle gå in på turistinfot. När vi väl kommer fram har de stängt. Alltså raka vägen till första bästa varma kaffe. Kunde i princip inte vistas utomhus idag så vi intog biosalongen istället. Åt popcorn så vi mådde illa (detta var även dagens lunch haha). Såg Pitch perfect som var riktigt trevlig. Daniel såg på Skyfall och även han var nöjd med filmen. När vi kom ut från bion stötte vi på ett litet problem dock. Salongerna är nämligen alltid inne på ett köpcentrum och vi hade parkerat bilen på första bästa platsen såklart. De hade dock stängt ner allting utom just bion när vi kom ut. Gick ett antal rundor innan vi till slut fick fråga en vakt hur vi skulle hitta rätt. Han släppte igenom oss genom alla avspärrningarna och förklarade i en rasande fart vart vi skulle gå. Jaja sa vi och gick...Vilse. Igen. Vi kom ju fram till sist i alla fall. Något pinsamt bara. Nu är vi på samma ställe som igår fast på andra sidan vägen liksom. Hoppas att det inte ska regna mera från och med nu. Allt här inne är fuktigt och härligt nu. Vi hoppas att vi kan se Newcastle imorgon och inte bara deras shoppingcenter
Sorry sorry (på norrländska för det blir mycket roligare så) men fula miner är ju vår specialitet. Fast vi vet att ni inte gillar det. 
Är det inget solsken ute så kan man ju alltid inta parasollerna inomhus istället. Här låg vi och väntade på Danne och fick höra Jingle bells på köpet.
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-10 12:41:25

En bio är aldrig fel!
Just nu yr snön så vi knappt ser grannen och hunden är glad för att ha kommit in i värmen igen.
Blir till att jobba hemifrån en sån här dag - tack o lov att man kan det!

Ser framemot granna bilder från stan imorrn då..

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-10 14:36:16

Så bar att ni slapp stormen, här har vi snö och blåst o det ska hålla på nån dag till. Fina bilder speciellt den under parasollen.
Kram på er :)

Postat av: kenth

Publicerad 2012-12-11 10:09:25

Stormen fick vi istället,bara att här var snö också=SNÖSTORM.Så idag blir det tid till att göra julköttbullar.




HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela