Julafton i Sydney

Publicerad 2012-12-25 02:49:35 i Australien,

Idag är det raka motsatsen mot när vi skrev igår, regnet vräker ner och har gjort sedan igår kväll. Tanken var att vi skulle till stranden idag precis som alla andra, men vi håller oss inomhus och lyssnar på åskan istället. Inte så tokigt det heller. 
Igår tog vi färjan över till fina Manly och på kvällen fick vi till slut efter mycket letande äntligen äta christmas turkey och potatis. GOTT. Fast det saknades gräddsås kan tilläggas. Men ingenting en stor öl inte kunde bota :) Efter att vi ätit oss så mätta att inte ens en dessert kunde få plats i magen så tog vi färjan tillbaka till city igen. Halvt sprang bort till Darling harbour i regnet för att se fyrverkerier och allt annat kul. Hamnen var jättefin och det vimlade av människor. Vi måste helt enkelt besöka den i dagsljuset också. Efter ett tag i ösregnet var vi både frusna och trötta så vi åkte hemåt och var väl hemma lagom till 00:30. Dyngsura men glada och mätta.
 
Hmm.. Fan vad det luktar hästskit här! Jahaaaa lite kameler och så. Ja är det jul så är det, då ska kamelerna fram. Annars går det ju inte. Åsnan hade tur och fick vara inne i kyrkan istället. Tillsammans med Maria då. 
Visst ser Daniel väääldigt nöjd ut haha?
 
Fast det var vi med
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin o Kenth

Publicerad 2012-12-25 08:26:07

Fina bilder ni bjuder på, visst ser ni nöjda ut. Maten ser verkligen god ut, ja även ölen förståss.
Vi har också ätit god mat o haft en bra julafton, med spindelväv i lampan precis som vanligt.
Många kramar från oss båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-25 08:54:50

Vilken tur att ni hann fira julafton innan regnet kom! Ni ser ut att må väl och det gläder oss alla här på andra sidan jorden. Hoppas regnet slutar idag så att ni kan komma ut och torka- kramisar till er alla.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela