Gottedag

Publicerad 2012-12-29 11:36:01 i Australien,

Hola. Gissa vilka som var först in på öppningen av Yogurberry? Snacka om god lunch. Det bästa av allt är att man får ta allting själv. Tog de största bägarna som fanns, tryckte i alla möjliga sorters yoghurtglass och sedan godsakerna på det. Gummibjörnar, Jordgubbar, Kiwi, persikor, chokladbollar,blåbär, M&Ms, Tim-Tams (aussiekakor) är bara en liten del av vad som hamnade i våra bägare. Efter detta kalaset så traskade vi runt på stan och gjorde inget speciellt. Hanna köpte nya flip-flop dock. Skön dag. Åkte sen till Chatswood för att handla lite mat och sånt viktigt som att bunkra upp med chips till nyårsdagen. Ikväll har vi dessutom gjort spaghetti och köttfärssås, inte alls tokigt. Någonting som innehåller kött liksom. Nu ligger vi i bilen och läser, kliar på myggbetten och hör på de andra som ska ut och parta ikväll. Vi sparar oss minsann till nyår!
 
Så här kan det förresten se ut när vi packar ihop. Allting i en hög i framsätet. Stolar, ryggsäckar, kläder, vattenkokare m.m. 
Där är glass någonstans där långt under. Lovar. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-29 13:42:08

Skönt med en hemmakväll efter inköp, god glass o god middag. Trevligt med en bild på hur fint ni har det i bilen.
Ha en mysig kväll!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela