Flyttlördag

Publicerad 2012-12-29 01:09:39 i Australien,

Morrn. 
Idag har vi flyttat 50 meter ännu en gång. Så nu bor vi i andra hörnan av parken. Fast det är rätt bra för morgonen började med att vi hade inte mindre än 10 ungar springandes runt bilen och skulle mata papegojor. Tror att de stackars papegojorna har fått äta upp en hel brödlimpa nu. Samtidigt som de skjöt på dem med pilbåge? Knäppa ungar. Förhoppningsvis lämnar både ungarna och djuren oss ifred nu. Vi har hamnat i rätt hörna nu, det märks för när man öppnar kylskåpet så är innehållet: Öl, Öl , Öl, Öl. 
 
Nu ska vi snart in till stan och äta Yogurberry till lunch. Fi satan vad gott! De öppnar ny butik idag så det är halva priset vilket ju då innebär att man kan äta dubbelt så mycket!! YES. 
 
Han gick fram till bilen, ställde sig och kollade lite på oss. Sen vände han på klacken och gick till grannen istället. (Y)

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-29 08:19:22

Lagom till nyår att hamna i rätt sällskap! Måste vara bättre än papegojorna?
Hoppas er dag blir full av sol o yoguberry's - låter gott

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-29 13:38:13

Fin bild på gojan o Hanna, inte precis så vanligt att hon är så nära en fågel.
Men så var det ju inte en fiskmås förståss.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela