Det blev inget alls

Publicerad 2012-12-23 00:21:01 i Australien,

Svetten rinner i knäna nu så detta inlägget blir inte särskilt långt. 
Igår var vi i stan ett tag, kollade upp om vi kunde se first aid kit på operahuset men det var bara dyra biljetter kvar och vi är fattiga. Så de får vänta en liten stund. Gick upp till The Rocks och där var lite marknad och sånt. Efter ett tag så tog vi tåget hem igen för att äta lite mat och vila upp oss. Åkte tillbaka till stan vid 19-tiden och tänkte att vi skulle se den stora julkonserten. Jojo.. Fullsmockat och polisen uppmanade alla till att GO HOME med megafon. Det var bara att vända på klacken igen. Traskade runt i stan och åkte ut till Kings Cross och kollade partygatan. Ja det var väl i stora drag vad som hände igår. Nu ska vi åka till stranden så fort det bara går. Hajpo!
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-23 07:36:23

Tjusiga kvällsbilder blev det ialla fall. Ni får väl sjunga lite julsånger själva- det är ni bra på vet jag :) Hoppas stranden var mysig idag och att vi hörs sen! Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-23 08:06:01

Om ni är svitta i knävicken så fryser vi om våra. Nu väntar vi på ännu en snöstorm, som ska komma i eftermiddag.
Så njut av er värme och ha en skön dag på stranden!
Fina bilder förresten!
Många julekramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela