Cockatoo island

Publicerad 2012-12-28 11:48:43 i Australien,

Hejhopp. Nu ligger vi i bilen efter ännu en kylig dag i Sydney. Började med en PW imorse, riktigt skönt. Vid 11-tiden åkte vi in mot staden. Traskade runt en tur i Hyde Park. Sen tog vi färjan ut till Cockatoo island som har varit och är lite allt möjligt. Bland annat ett fängelse, ett industriområde och en blåsig ö. Det var svinkallt, vi ville mest därifrån.Gick i alla fall runt ön och in i någon tunnel från andra världskriget och sånt. Tog färjan tillbaka efter att ha väntat ett bra tag och drog sen till Chinatown. Daniel klippte sig och vi hamnade på marknad. Som vanligt. När Daniel var klar käkade vi japanska pannkakor med ost i. Mums! Och ungefär här insåg vi att klockan var närmare 18... Vart sjutton tar dagarna vägen? Vi åkte i alla fall hem efter det och har sedan dess bara lagat mat och försökt få tillbaka värmen i kroppen
Kyrka eller liknande. Vi var aldrig inne i den. Vi håller vad vi lovar från förra året. Går inte in i kyrkor mer än när vi måste..
 
.Cockatoo island. Vem fan betalar 80$ för att hyra in sig i ett sånt här tält?! På en ö som ser ut som ett industriområde?
Det enda huset som såg normalt ut eller som man ö.h.t kunde bo i. Resten såg ut som industri och av det gamla fängelset fanns där inte mycket kvar. Väldigt synd. Så några andra bilder har vi inte direkt. 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-28 12:02:10

Undrar vad ni menar med en kylig dag, är det då typ 23 grader eller? Är så nöjd med de bilder ni lagt in, kanske det kunde varit en bild på en nyklippt Daniel. Tälten ser inte precis roliga ut, va glada att ni har er Mange.
Hoppas att maten blev god.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-28 15:35:45

Ser ju inte så himla mysigt ut i tältstaden... men ni verkar ju kunna roa er ialla fall- undras tro vad en klippning i Aussieland kostar?

Svar: Kostade 15$ Finns ju lite olika prisnivåer ;P
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela