50 graders skillnad

Publicerad 2012-12-14 06:29:07 i Australien,

Hej på er. Nu är vi nästan färdigtvättade. Bara det sista som ska torka vilket inte kommer bli något större problem då det blåser rejält numera. Har tagit in på camping, en riktigt fin en dessutom. Tror vi råkade få lite "rabatt" av tjejen i receptionen. De tar nämligen mer betalt om man är fler än 2 pers men hon missade nog att vi var 3 trots att vi stod alla tre framför henne. Men det tackar vi för. Finns en lagom stor pool här som vi jäst vid under tiden tvätten har torkat. Rätt härligt. Ska snart gå in till city, som för övrigt är Swansea och handla maud. Blir pannbiff ikväll tror jag!
 
Glömde berätta för er att vi såg en bilolycka igår. Det var riktigt hemskt. Vi stod för rött ljus och skulle svänga vänster. Längre fram i korsningen måste en bil ha kört mot rött då den smällde rakt in i förarsidan på den andra bilen så dörren flög av. Usch. Ni kan tro vi tog det försiktigt i korsningarna sen!
 
Vi har en sak till att berätta. Imorse när vi ätit frukost fick vi besök av en härlig svart OOOORM som slingrade sig fram brevid bilen. Sviiiiiiincoolt! :D
Igår på stranden som vi hade helt för oss själva
  Man måste ju göra reklam
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-14 06:53:52

Låter skönt med bra camping o pool.
Vilken händelserik dag/dagar ni haft- ni har orm vi har varg ..
Har kollat kartan o Swansea verkar ju hänga ute på en udde- säkert väldans vackert - lägg gärna upp lite bilder på canmping o stad.
Idag blir det julgransköp här o lite plannering...
Ha en riktigt skön dag!

Postat av: Marie

Publicerad 2012-12-14 07:32:23

Så skönt det ser ut på stranden! Och ligga vid poolen när tvätten torkar låter inte så tokigt heller...själv får jag ta mössa på när jag går i tvättstugan! Orm låter ju rätt läskigt - vet ni vad det var för en? Här hemma traskat en tre-bent räv gatan fram...kramis

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-14 08:02:18

Alltid trevligt med bra personal på campingar. Fin bild av er på stranden, men tvi för ormen. Angående Greveholm, jäkligt bra julkalender. Den har blivit anmäld av föräldrar, skrämmer barnen, anden i glaset. Så det är kanske tur att ni inte kan se den!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela