Våran intressanta och givande dag..

Publicerad 2011-11-02 18:02:22 i Malta,

Det blev inte mycke sömn i natt, ingen av oss kunde sova så nu är vi rätt sega. Dagen började med en powerwalk och sedan gick vi ner till Peppi´s och åt pasta till lunch. Sen traskade vi bort till köpcentret för att hitta en fotoaffär. Där tog Hanna världens vackraste pass foton hähä. Det märks att det är lov i Sverige nu, Svenskar överallt idag. Malteserna har också lov har vi märkt, det är ungar överallt!


Vi stannade och petade lite på julpyntet :)


Snart är hela Malta färdigpyntat. Simrishamns kommun borde åka hit för en inspirationstitt.


Hoppsan, var hamnade vi? Men endå sista för detta året. Snyft.


Den här kanelbullen med frosting på går inte av för hackor. Vi dog lite när vi åt (med kniv och gaffel). En halv bulle räckte gott o väl. Efter både bulle och glass så hade vi svårt för att resa oss!

Kommentarer

Postat av: Robinski

Publicerad 2011-11-02 19:35:11

Det va mig en rälig kanelbolle! Simrishamns kommun hade aldrig sluta glimma! mys! :)

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-02 20:07:24

Man kan inte bli annat än avundsjuk på allt gott ni stoppar i er. Skicka bilderna på julpyntet till vår lilla kommun de kan nog behöva inspireras.

Kram :)

Postat av: Marie

Publicerad 2011-11-02 21:53:18

Guttegrisar!!! Jag har också tittat på juleljus idag! På Lindstens...

Snart dax för andra bullar och annan pizza! Ni besöker ju snart pizzans förlovade land! Hörde idag på jobbet att man kan "göra" Rom till fots på ett dygn - man måste bara va ruskigt snabb o ha bra skor! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela