Rubrikjäkel som man måste ha.

Publicerad 2011-11-25 17:53:02 i Indien,

Har fått höra från flera håll att den ena lilla fina bakterien ser ut som en fot, men nej vi har inga fötter i magen även om det känns så ibland. Det gick snabbt att hämta dunderpillerna i alla fall. Väldigt vackra och färgglada är de. Annars har vi inte gjort ett dugg idag förutom att ligga i sängen. JO, vi har ju lyssnat på när Carola sjunger jullåtar och igår kom Hanna upp i nivå 16 på tetris!! Klå de ni! Nu ikväll har vi varit ute och fyllt på magsäcken lite med pasta. Exklusivt.

Det var ungefär vad vi hade att berätta, sjukt intressant. Med betoning på sjukt... Fanny fjällar btw, nej inte fjällar. Tappar färg snarare. Inte kul. Till och med på fötterna försvinner det. Nej en klunk vatten på det tack. Imorgon ska vi låta damerna städa vårt rum, de har varit på oss flera gånger eftersom de inte kommer till när vi bara ligger här inne och sover. Innan idag sa de att imorgon så SKA de byta lakan vare sig vi vill eller inte!


Dagens godishög :)

Kommentarer

Postat av: Karin Adam Isak

Publicerad 2011-11-25 18:48:36

Bakterien längst till vänster tycker vi liknar Barbapappa. Oooooojjjjj mycket vårtor på foten tycker Adam o Isak. Är det där blåbärstabletter undrar Adam?

Kram från oss :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-11-26 08:56:41

En hel påse m godis yum yum..

Vi håller alla nu tummarna för att era små baskelusker i magarna försvinner för gott med denna dunderkur.

Ha det så bra det går- stora kramar!!

Postat av: Robin

Publicerad 2011-12-01 19:24:19

Åhej! Passar bra till drinkarna! Då får man nog mindre roligt... ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela