Hittelön till den som hittar Excalibur!

Publicerad 2011-11-23 09:59:07 i Indien,

Haj hopp!
Idag har vi latdag eftersom vi ska flytta imorgon. Gick ut vid elva och åt lite frulle på en närliggande restaurang. Sedan gick vi raka vägen tillbaka till våra sängar och har legat här och läst, spelat tetris och sånt viktigt. Nu är planen att gå ut igen för att ta oss en liten fika. Inte fikat sedan vi var på Malta ju och så kan vi inte ha det!
Igår kväll när vi kom tillbaka från middagen fick vi inte upp ytterdörren. De låser den varje kväll kl 9. Vi fick helt enkelt ringa på dörrklockan.. Vår hyrestant kom då upp i pyjamas och öppnade för oss. Jättepinsamt! Särskilt eftersom nyckeln egentligen fungerade, bara vi som har väldigt låg IQ ibland. Rätt ofta. Okejdå, för det mesta. Nästan alltid. Fast ibland är det lite ljus där uppe i takkronan.


Här är vi, blondare än vanligt.

Någon som har ett tips eller två var vi kan spendera vår sista vecka här? Råkar ha en över nämligen och vet inte riktigt vart vi ska spendera den. Palolem i två veckor är vi inte sugna på. TIPS MOTTAGES MER ÄN GÄRNA!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2011-11-23 15:42:07

Kära ni - kan ni inte titta på kyrkor??? Nä, seriöst - Palolem lär ju ha Goas bästa strand fast ni kanske inte håller med? Ni har säkert kollat nätet redan...ta o flyg nån annanstans i Indien. Malin rekommenderade södra Indien, frodigt och vackert! Ni hittar säkert på nåt kul! Lycka till från Hannas storasyster

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-23 18:12:12

Ni kommer säkert på något ni kan hitta på, så blonda är ni inte!

Kram på er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-11-23 18:23:05

Snygga som vanligt - och ganska blonda..

Skickade lite på mejlen- är mer för djur än kyrkor:)

Kram!

Postat av: kent

Publicerad 2011-11-23 18:35:16

sicka granna grebbor tips saknar fortfarande en bild på er när ni rider på en elefant ni har ju en vecka på er .bry er inte om fler kyrkor leta elefanter istället lycka till kram på er

Postat av: Uffe

Publicerad 2011-11-23 21:11:44

Tips för veckan: Köp nya solglasögon

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela