Tramspellar

Publicerad 2011-11-19 17:12:39 i Indien,

Efter frukost idag insåg vi att vi inte skulle kunna göra något idag heller. Mådde fortfarande kasst så vi har legat i sängen idag igen. Nu ikväll mår vi bättre och har varit ute och ätit en god middag på en av de få mysiga restaurangerna vi har hittat här.

Imorgon måste vi flytta ifrån vårt boende. När vi frågade i receptionen om vi fick stanna längre så sa de först okej, sen nej och sen okej igen och skrattade och tramsade. Antingen så ville de inte förstå eller så var de bara dumma. Vi försökte prata med dem två gånger och frågade om de hade fullt och redan hade hyrt ut alla rum imorgon och då började de prata om utcheckningstid... I vilket fall som helst blev vi sura och gick därifrån för att packa och göra oss redo för att hitta nytt boende igen imorgon bitti. Kul att göra sånt när man inte mår helt okej. Ryggsäckarna är ju lagom lätta också. Helst ska vi bara behöva gå 20 meter åt höger.


Fanny med choklad och vårt fina Ganeshatäcke som vi köpte i Anjuna


Mandovi river


Kvällens middag. Vi slog på stort och beställde in vars en iste också!

Nu ska vi återgå till Sex and the city 2 som vi hittat på burken framför sängen.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-19 19:09:45

Hej igen töser. Ha en skön kväll framför burken.

Krya på er!

Kram :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-11-19 20:06:41

Hej, krya på er nu och ge tusan i isen... :) Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela