Tisdag.. eller? Uppe med tuppen är vi i alla fall

Publicerad 2011-11-22 04:46:11 i Indien,

Hanna hade en mardröm i natt, hon drömde att vi åkte hem. Fy för, den går inte av för hackor den drömmen. Jaja, det är ett tag tills dess och en del stopp kvar. För er som inte vet ser vår planerade resrutt ut såhär: Efter Indien drar vi till Bali, därefter väntar två storstäder. Nämligen Hong Kong och Dubai. Och sen kommer vi hem, i slutet av januari/början av februari nångång. Då har vi varit på resande fot i 4 månader.

Idag ska vi och vår taxichaffis åka till Dudhsagar Falls. Ett vattenfall mitt i djungeln som är över 300 meter högt. Ska bli väldigt spännande! Kanske får vi se en och annan apa? Eller lite mysiga ormar? Vi gick upp halv 8 i morse och stressade runt för att vi skulle åka halv nio. Vi borstade tillochmed tänderna samtidigt som vi packade väskan. När vi väl kom ner kl 08.40 så säger tanten: nää men taxin kommer inte förrän halv 10.


Här får ni en bild på apelsinpojken  så länge :)

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2011-11-22 17:05:14

vilken härlig dröm saknar fortfarande bilder på er på elefantryggen ha de gott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela