SKILLS

Publicerad 2011-11-25 10:34:59 i Indien,

Nu har vi haft finbesök här av kvarterets doktor. Vi har fått 4 olika sorters piller som vi strax ska hämta ut på lilla drugstore. Det var lite svårt att förstå honom ibland men han sa nog att vi hade flera olika infektioner i  magen. Ja, bra jobbat av oss. Inte salmonella i alla fall, alltid något! Vi vet dock inte när eller hur vi har fått allt detta. Men vi skyller på Anjuna för den hålan ligger längst ner på listan över trevliga ställen. Strikta regler på att vi inte får dricka alkohol eller äta stark mat. Vafan hur roligt kommer livet bli nu liksom?! Vi får väl äta bananer och dricka vatten då.
Så nu vet ni allt om våra magar. Apoteket nästa!
HAJPO


Enligt google så ser det ut så här. Tänkte bara att ni va lite sugna på att se hähä

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-25 11:04:29

Bra jobbat tjejer, jag tycker de ser söta ut de indiska bakterierna. För det andra består livet inte enbart av alkohol o stark mat, det finns så mycke mer.... Lycka till att bli kuranta nu!

Super stor kram till er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2011-11-25 15:26:54

Ja bakterier kan ju va av godo också - ni slipper ju baksmälla...Ni blir nog snart superkuranta - piller i Asien brukar ju se ut som godis men ha dundereffekt! Krya på er - säger som Tyra har gjort nu i en vecka - "nä ingen gumpapilla, nä medicin" - fast för er blir det ju tvärtom, fast utan gumpapilla tror jag!!! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela