Sista kvällen på Malta!

Publicerad 2011-11-04 19:47:22 i Malta,

Har precis kommit hem efter en god middag på en mysig och färgglad restaurang i Paceville. Deras lampor är grymt snygga! Dock glömde vi som vanligt att fota... I vilket fall som helst gick det riktigt bra att packa idag. Båda två har plats över i sina väskor. Hur nu det gick till? Vi har nog blivit mästerpackare! Det bådar i alla fall gott för då finns det ju plats till lite nya saker ;). Lunchen idag intogs på Wagamama. Och oj vad gott det var, en av de bästa måltiderna på Malta! Men även här glömde vi fota maten, det sågs så gott ut så vi högg in direkt. Vi måste bli bättre på det där med bilder. Vi har också hunnit med att äta en kaka idag. Vi var ju bara tvungna, sista chansen liksom.

Just nu sjunger Carola lite julmusik för oss här. Vi har precis skrivit upp nummer till några olika taxibolag om bussen mot förmodan inte skulle komma imorgon bitti. Ska åka härifrån redan vid halv sex på morgonen så det blir snart sängen för oss. Förhoppningsvis får vi sova lite i alla fall.


Älskade Wagamama, var ser vi dig nästa gång?


Kaffe och kauga. Blev en chocolate fudge cake idag, den var mumsig men klår inte lemon cheesecaken.

Nästa inlägg kommer imorgon bitti från flygplatsen, vi tar med oss vårt lilla internetstick! Förhoppningsvis hittar vi även något fint internetcafé i Rom där vi kan uppdatera er med vad vi håller på med och helst massa bilder också! Helst på påven ^^ Annars är vi framme i Goa på måndag eftermiddag. Tänk även på att nu blir det tidsskillnad, + 4,5 timme i Indien. Ha det fint!

Kommentarer

Postat av: Kenth o Karin

Publicerad 2011-11-04 21:07:47

Gottegrisar som vanligt! Hoppas att ni tycker maten är lika god i Indien o att ni hittar goda bakverk där också. Vi önskar er fortsatt trevlig resa!

Kram igen o var rädda om er! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela