Sista dagen i Calangute

Publicerad 2011-11-13 13:41:01 i Indien,

Efter ännu en lång sovmorgon tog vi oss ner på stranden för att äta kombinerad frukost och lunch. Det blev vars en toast först och sen vars en pannkaka till efterrätt, Fannys med banan och Hannas med choklad. Bör tilläggas att chokladpannkakan var billigare, hur nu det kan komma sig? Sen syndade vi... Har gjort våra första indiska inköp idag. Ni får se senare vad det är! Vi har haft vakt på stranden idag, mannen i solstolen framför oss höll koll på alla indier som sprang och smygfota. Han till och med sprang efter en liten rackare som tappade mössa. Mössan kastade mannen ut i havet. Sånt gillar vi! (Y)

Imorgon kommer vi ta oss vidare norrut här i Goa. Vi ska nämligen flytta till Anjuna där det blir marknad på onsdag! Och som planerna ser ut just nu åker vi vidare på torsdag igen, denna gången till Panaji lite längre söderut.


Här har ni bild på vårt nuvarande boende! Vi bor på andra våningen. Nästa gång ska vi försöka hitta ännu billigare boende!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-11-13 17:13:17

Äntligen bild på huset - vad fint det ser ut!

Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-13 18:21:47

Snyggt hus! Ta bodygarden med när ni flyttar vidare. Lycka till med att hitta billigare boende, vad för färg det nu blir på det!

Kram :)

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-13 18:26:59

Ta med bodygarden när ni flyttar. Lycka till att hitta billigare boende, vad för färg där nu blir på det!

Kram :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela