Rektorn säger att Harry är en exemplarisk gosse

Publicerad 2011-11-26 18:32:07 i Indien,

OM vi är sjukt uttråkade här i staden som bara har tre bra restauranger och som inte har något kul att erbjuda två flickor, damer, töser från Sverige. Ännu en dag/kväll i sängen och vi håller på att bli galna. Värre än vanligt galna, då är det illa. Nu vill vi till Palolem! Vi vill ha massage, vi vill ha köttbullar, vi vill ha lussebullar, vi vill ha knäck och vi vill ha julmust. Men nej, sånt finns inte här inte. Det blev chips istället.

Imorgon hoppas vi på en drastisk förändring i tillvaron, förhoppningsvis till det bättre då. Det är inte lätt när det är svårt. Nu får vi nog sova... eller kanske vara uppe lite till för att vi har lite för mycket energi i oss? Dagens problem det ja.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-26 22:33:40

Stackars töser! Igår åt jag en lussebulle, idag drack jag lite julmust och såg faktiskt en tomteparad! Men ni ska inte deppa för det - ni är ju på äventyr!!! Just nu ett pilleräventyr - snart ett annat...håll ut, musten, katten och tomten kommer nästa år igen! Kramis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela