Ni får ingen töntig rubrik idag, de är slut. Nej, de har fikapaus.

Publicerad 2011-11-28 11:48:58 i Indien,

Jaha ja, nu är ni nyfikna på hur kul vi har haft det idag? Japp, vi har det lika trevligt idag som vi hade det igår. Så positiva är vi också, alltid. Vi mår i alla fall lite bättre och imorgon flyttar vi garanterat ifrån detta ställe. Om vi känner oss riktigt bra tar vi bussen annars blir det taxi hela vägen ner.

Fanny visade mig precis hur mycket hennes hår hade växt sen vi åkte hemifrån, det var kul. En annan kul sak är vi har ätit lunch idag, det var ett tag sen det hände. Bananer har vi också ätit, fast de var inget att hänga i granen.

Nu skriver vi inte mer. Ska ta oss upp på takterassen och spela lite kort och lite skip-bo. Har ni tur får ni kanske en bild. Hajpo.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-28 13:11:55

Det var roligt med positiva tongångar igen o fram förallt att ni mår bättre. Beträffande skip-bo

kan ni få ett nytt i julklapp den 24 februari om det är uppslitet.

KRAM KRAM :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-11-28 13:18:30

Heja Heja- klart vi vill se en bild från takterassen- såna har vi ju inte så många och hade vi haft så hade vi blåst bort ...

Skönt att det inte bara blev bananer idag.:) kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela