Naan hela daan

Publicerad 2011-11-20 18:42:24 i Indien,

Ikväll har vi varit ute en tur i stan och ätit mat. Tog vårrullar och vitlöksnaan, smaskigt.
Idag har vi även köpt flygbiljetter mellan Goa och Delhi! Yay, den 8 december bär det av. Vi har 4 hela dagar där innan vi åker till Bali så nu har vi suttit och kollat runt lite vad vi borde se där. Taj Mahal är ju en självklarhet, därför vi åker dit. 

Vi har glömt att berätta om när vi fick underhållning av en trollkarl på hotellet vi bodde på de första nätterna. Medan vi satt och väntade på maten i restaurangen kom han fram och frågade om han fick göra några tricks för oss. Han gjorde ett par roliga med kort och sedan bad han Fanny skriva ett namn på en liten lapp. Vem hon ville, bara det var en riktig person som bodde i Sverige. Han vände ryggen till medan hon skrev och sedan bad han henne tänka på personen på lappen. Efter någon minut sa han: Det är en tjej, hon heter Josefin. Ja klart han hade rätt! Fattar dock inte hur han gjorde.. Hanna är säker på att han hade en magisk penna som berättade det för honom. Dessutom blev Hanna förbannad, man blir ju totallurad och känner sig sååå korkad! Hur sjutton kan man missa hur han gör?

Dagens visdomsord by Hanna: Ja ibland är det bra och ibland behöver man choklad..

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-11-20 19:04:25

Så spännande att få se Taj Mahal - hade gärna velat följa med dit. Kan tänka att det matchar Anchor Wat.

Ni lyckas ju alltid få nånting att hända när ni är ute.. kan det bero på att ni är blonda....:)

Kramar från oss alla 4 i Brantevik (Tilly included)

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-20 19:09:38

Ja, Hanna du är klok du choklad behöver man ofta...

Kram :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela