LYX

Publicerad 2011-11-17 09:48:40 i Indien,

Vi ligger nu på vårt rum i Panjim och har precis tagit oss en lite powernap. Resan hit gick mycket fortare och smidigare än vi trodde. Lite tur hade vi också, kom precis i tid till första bussen som gick till Mapusa. Väl på nästa busstation fick vi kasta oss på nästa buss till Panjim som var på väg att köra. Fick trycka in våra ryggsäckar genom ett typ av staket framme hos chaffisen och sedan fick vi stå upp och gunga hela turen. Full musik hade de på bussarna, trodde vi absolut inte eftersom de knappt höll ihop (lite hål i golvet o sånt gör väl inget?). Sista sträckan var det Backstreet Boys som gällde!
Sedan försökte vi få några indier att peka på kartan var vi befann oss. Kom snabbt fram till att de inte har en aning om hur kartan över stan ser ut. Så vi tog taxi in en bit och sedan hoppade vi in på första bästa guesthouse och där stannade vi! Rummet är finfint och badrummet är jättestort och väldigt rent. Får dock betala lite väl mycket tycker vi, tur att man kan pruta på allt här. Nu ska vi stanna här i tre nätter och sedan ska vi försöka hitta något aningens billigare.


Så här fint har vi inte haft det sen vi var hemma! *happyface* För övrigt är bilden till Jeanette, här har du interiör!

Nu ska vi ut o se vad staden har att erbjuda (:

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-17 10:42:10

Tjusigt! Härligt att kunna unna sig lite lyx. Skönt att resa gick bra, lite hål i golvet kan man väl stå ut med, det gjorde ju Flinta. Ha en bra dag på stan.

Kram :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-11-17 12:44:42

Äntligen fick vi se ett indiskt dass!

Inte fy skam - ni verkar ha näsa för de bättre ställena. Ha nu så trevligt på nya stället. Ser framemot nya bilder på staden (?) Panjim.

Kraaam!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela