Kära lilla krumelur, jag vill inte bliva stur

Publicerad 2011-11-26 11:35:43 i Indien,

Ja, man måste ju ha en liten ramsa så det blir roligare att ta medicin. Eller vad säger ni? Vi vet ännu inte om alla piller hjälpt men vi har i alla fall en god metallsmak i munnen av dem. Gott tecken kanske?

Idag har damerna äntligen fått städa här hos oss! De rusade snabbt in på vårt rum och städa medan vi satt på takterassen och åt frukost. Det har gått undan! De har hunnit byta lakan, ge oss nya handdukar, ny tvål, sopa golvet, tömt soptunnan och framför allt torkat av vår äckliga tandkrämstub på den lilla stunden det tog oss att äta två bullar.

Förutom att ha varit ute en liten sväng och lunchat på Café coffeeday har vi inte gjort något speciellt. Vi kan fortfarande inte göra nånting så det finns inte så mycket mer än detta att berätta för er. Och inga bilder får ni heller, det är synd om er!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-26 13:11:04

Helt övertygad om att metallsmak i munnen är ett gott tecken, har hört det från säkra källor. Bilderna klarar vi oss utan bara ni mår bättre igen.

Kram :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela