Anjuna

Publicerad 2011-11-14 13:19:06 i Indien,

Halloooo, sitter just nu på våran veranda i vårt nya gula,orangea och blåa hus och tittar på havet, snart solnedgång! Funderade precis på vilken dag det är idag, det tog ett tag innan vi kom på att det faktiskt var måndag. En vecka i Indien nu och vi gillar det starkt :) Drog oss upp kl 8 i morse för att äta en rejäl frukost och sedan med hjälp av våra indiska kompisar fick vi en taxi innan vi ens hunnit ut på gatan. Han droppade av oss mitt i smeten och vi började leta efter boende. På fjärde försöket fick vi detta för 600 Rs/ natt. Vilket är 42 SEK per skalle. Lagom. Det är dock i enklaste laget men vi ska ju bara vara här i 3 nätter. Anjuna annars verkar vara en riktig skithåla haha. Vi har redan blivit erbjudna diverse droger och annat kul. Nej, det kan de behålla för sig själva!
På låset till vår dörr står det i stor text - HITLER STAR. Fint? Fast på förra stället hade vi ju svastika på tändstickorna. Här finns även en bar i närheten; white negros. Trevligt ställe detta...
Här är dessutom betydligt fler kor på stranden som går och käkar upp all mat som råkar stå framme. Vi har även gått tvärs över gatan och lämnat vår tvätt till tanten. Behövde verkligen tvätta nu!


Så här guttig lunch hade vi, med färsk vattenmelonsjuice ;)


Utsikt från vårt rum, mysigt!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-11-14 13:55:39

Usch vad räälet det ser ut! Solnedgång och vattenmelon... Ni kan väl pytta in nån bild på nya huset? Kul med många färger - kanske nåt för Brantevik?

Ta väl vara på er och lämna drogerna till de andra.

Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-14 14:02:47

Ja, damer ni har det verkligen härligt!

För övrigt instämmer jag med Jeanette.

Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela