Produktiv morgon

Publicerad 2016-09-19 15:44:20 i Hong Kong,

Tja,
Vi var uppe med tuppen imorse. Eller ja.. ute vid 9 i alla fall. Igår kväll tog vi en promenad för att hitta ett ställe att ta passbilder på. Tror ni inte de stängde precis när vi kom dit och tvärvägrade ta bilden. Så då fick vi ju gå upp tidigt idag och försöka oss på att hitta ett annat ställe. Vilket vi gjorde. Hittade en liten fotoautomat på en mtr station och vi fick våra bilder till slut. Nu undrar ni vad vi ska ha de här bilderna till. JO. Vi har skaffat oss vårt tredje visum, nämligen till Kina! Besöket på visumkontoret och själva ansökan gick jättelätt (kryss i taket, trodde det skulle innebära köande i fem miljoner år ungefär) så på torsdag ska vi hämta det. Käkade lunch på Lawn Cafe, standard numera och sen gick vi och hämtade våra kinesiska textböcker som väntat på oss i mer än en vecka. Eftermiddagen har bestått av lektioner och sen har Forsan hämtat sin numera lagade dator. Snart ska vi boka flygbiljetter, blir weekend i helgen. Imorgon kan ni få veta vart det bär av (med andra ord vet vi inte själva heller). Bra måndag detta.
Skolan!
Vårt stammishak (kanske för att det är det enda stället där man inte får slibb till lunch).
Köttbullsdisken i mataffären. Vi köpte inga och funderar inte på att göra det heller. De ser nämligen inte lika smaskens ut på nära håll. Men det är ganska intressant och ibland fastnar vi i någon konstig hylla eller disk för att peta lite och figurera ut vad det är.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-09-19 19:45:22

Härligt med bra måndagar, det borde det alltid vara.
Ni har ju tydligen även en trevlig weekend att se framemot någonstans i Kina.
Ha en fortsatt bra vecka!
Kramar i massor:-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-09-20 06:10:30

Uj vad bleka köttbullar- kanske inte riktigt som våra? Man blir iaf inte lika sugen...
Kul att ni får möjlighet att se lite mer av det stora landet i Öster- klem!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela