En 'lugn' dag

Publicerad 2016-09-22 02:29:20 i Hong Kong,

YO,
Igår sa vi: Imorgon gör vi inte allt för mycket. Det kommer ju bli rätt hektiskt i helgen och så. Vi kanske tar en lunch på Ikea men inget mer. HAHA. Det kunde vi väl kanske räknat ut med lillfingret att det inte skulle gå vägen. Efter forsans lektion imorse fick hon ofrivilligt hoppa in i ett möte med herr lärare pga att vi ska iväg i helgen och vi helt plötsligt också ska göra research genom att fråga ut Hong Kongs turister. Efter många om och men och hit och dit blev det som det blev och vi tänkte att det där fixar vi efter vår lunch på Ikea. Det blev mer än lunch. Det blev 4 timmars shopping och totalt 1 timme lunch- och fikapaus. Åkte hem om, slängde in de nyinköpta grejerna på rummet och drog iväg igen för att göra den där förbaskade undersökningen. När vi frågat 3 pers insåg vi att 1. undersökningen var alldeles för lång och innehåll för många frågor, 2. den hade alldeles för liten text för att göras i mörker, och 3. att vi hatar att fråga folk om sånna grejer så vi åt en glass på Macca's och tänkte att det löser sig. Vid 21-tiden var vi tillbaka här igen. Sen dess har vi packat och förberett diverse inför morgondagens resa. Det enda som fattas nu är våra pass med våra färska visum. De hämtas imorgon direkt innan avfärden till flygplatsen. Ändå bra planerat. Vill även passa på att meddela att vi inte vet när vi bloggar nästa gång, ni kan det där. Vi får internet när vi får internet (eller handlar det om tid hehe...). Vi hörs!
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-09-22 07:00:56

Undras hur det gick med undersökningen?
Halleluja för IKEA -vad vore världen utan IKEA? Trevlig resa och tänk på att benen kanske behöver vila lite då o då -kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-09-22 20:03:09

För väl att ni fick köttbullar i er, så ni orka shoppa i flera timmar.....
Ha det gott på er resa och som redan skrivits glöm inte vila benen, speciellt Hannas vänstra.
Kram på :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela