Palmer

Publicerad 2016-10-22 16:28:28 i Hong Kong,

Tja! 
Det var ju då daga för nästa oväder igår. Och vi överlevde även gårdagens tyfon. Faktum är att onsdagens oväder kändes mycket värre och att gårdagens mest var upphypat. Alla lektioner blev i alla fall inställda och vi fick en ledig fredag. Inget fel med det. Dilemmat var ju bara att vi inte kunde göra så mycket annat än att sitta inne, titta på regnet och plugga. En repetition på onsdagen alltså. Dock hade vi äkta fredagsmys igårkväll med film, chips och choklad. Inte så illa alls!
Denna lördag har spenderats på library café med vars en kaffe och plugg. Vi har alltså en hel del att göra även i början på denna vecka. Det gör oss upptagna men samtidigt otroligt rastlösa... Räddningen idag? Solskenspromenader och torkad mango! 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-22 18:11:36

Var väl bra att tyfonen inte blev så häftig. Det tycker iaf vi här hemma, och så fick ni ju tid att plugga.
Härligt med fredagsmys!
Kramar i massor :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-23 06:52:05

Så härligt med solskenspromenader och palmer -det kan vem som helst gilla. Efter ett ihärdigt regnande på lilla Österlen kom upphållet under em/kväll och vi fick också lite luft Ha en bra arbetsvecka -kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela