Ocean Park

Publicerad 2016-10-09 16:09:50 i Hong Kong,

Hello!
Här sitter två trötta töser med vars en ansiktsmask efter en LÅÅÅÅÅNG dag på utlykt! Vi gav oss iväg redan vid 8 imorse och kom hem ganska exakt 12h senare. Vi har ju då varit på field trip idag, den ingår alltså i en av våra kurser och vi fick privilegiet att åka till nöjesfältet Ocean Park och egentligen mest till deras Halloweenfest men då vi fick åkband med fast track tillägget så tilltalade berg- och dalbanorna oss mer hehe. Vi började i alla fall dagen med ett föredrag av deras Halloween manager för att sedan få en rundtur i deras garderob/sminkavdelning. Sen fick vi även en 'lights on tour' i ett av spökhusen. Fick visning i hur allt funkade och fick se lite bakom kulisserna. Sminket var sjukt intressant medan det andra var rätt mörkt ändå. Då vi gick i olika grupper med olika guider fick vi helt olika bilder av det, Hannas sämre Fannys mycket bättre. Den egentliga anledningen till att vi var där var för att samla ressearch inför ett grupparbete. Vilket vi gjorde ett litet tag efter en mindre inspirerande lunch. Gick sen en tur för att kolla på pandorna. Första gången vi sett en panda så det var skoj. Tog en tur i linbanan med fet usikt innan vi gav oss på de där berg- och dalbanorna. Den största åkte vi såklart 2 gånger, visserligen med en återhämtningsperiod för Hanna. Vid 19-tiden tog dock all vår energi slut och vi lämnade ett fullproppat Ocean Park och tog oss hemåt till våra koppnudlar. Bättre avslut kan man nog inte få!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-09 17:42:53

Ja jisses vilka berg o dalbanor! Har kollat in lite på youtube och förstår att det behövs återhämtning :) Verkar ju ändå ha varit en lyckad dag- kul! Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-09 19:02:44

Ansiktsmask och koppnudlar är säkert alldeles utmärkt som återhämtning efter en lång dag på nöjes parken.
Pandan verkade ju till att hittat sitt sätt för återhämtning!
Ha det gott töser!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela